• S
  • C
  • R
  • O
  • L
  • L
  • arrow_right_alt

Over ons

Nutrika is een dynamisch en service-georiënteerd bedrijf met sterke focus op de ontwikkeling van natuurlijke additieven voor diervoeders.

Permanent onderzoek en testen in reële situaties leiden tot innovatieve oplossingen voor een betere gezondheid van de dieren. De producten van Nutrika resulteren in efficiëntere veevoeders, een verminderd gebruik van antibiotica en een beter rendement voor de landbouwer.

Onze experts hebben heel wat ervaring en zijn vaak aanwezig op landbouwbedrijven om de producten verder te optimaliseren.

Leveringen gebeuren steeds aan de veevoederfabrikant of de dierenarts die garant staan voor een evenwichtige voedersamenstelling op maat van elke stal.

Dipl.-Chem. Hartmut Knauf, former owner WH Pharmawerk Weinböhla GmbH
In de onderzoeken die we de afgelopen 60 jaar hebben uitgevoerd, staan de product- en kwaliteitscontrole van onze huminezuren WH67® centraal.
Dipl.-Chem. Hartmut Knauf,
ehemaliger Inhaber WH Pharmawerk Weinböhla GmbH
Dr. Svent Haufe, Algemeen Directeur WH Pharmawerkwerk Weinböhla GmbH
Onze huminezuren WH67® zijn een wereldwijd uniek bioticum voor de darmgezondheid.
Dr. Svent Haufe,
Geschäftsführer WH Pharmawerkwerk Weinböhla GmbH

Partner van dierenartsen

De moderne dierenarts helpt landbouwers om dieren een optimale basis immuniteit te bezorgen. Nutrika biedt hierin ondersteuning met haar natuurlijke additieven: testen bewijzen dat de dieren hiermee gezonder blijven, met minder nood aan antibiotica en een beter rendement als resultaat. In overleg met de dierenartsen combineren onze experts middellange ketenvetzuren, hoog- en laagmoleculaire huminezuren en/of plantenextracten in functie van de gewenste resultaten.

De permanente innovatie zorgt ervoor dat de dierenartsen waarmee wij samenwerken steeds betere resultaten behalen bij hun klanten. Een sterke service en een groot respect voor de klantrelatie dierenarts - landbouwer zorgen voor een duurzame samenwerking tussen de dierenartsen en Nutrika.